Докосни ме...
през прашните прозорци помежду ни,
през погледите втренчени парадно,
през задкулисните фалшиви думи,
докосвай ме и ме целувай жадно.
Отпивай ме на бавни едри глътки,
по мен рисувай с устни и ръце.
Покорна съм във твоите прегръдки,
владетелю на моето сърце.
Отдалеч пожелай ме с очи,
във мислите си назови ме,
аз ще знам, затова замълчи
и ще дойда. Докосни ме.
© Мира All rights reserved.