Както покрив врязва се в небето,
както кораб пори вълни в морето...
С теб любов, движим се по звездна карта,
всеки ден насищаме пространства,
с опит носталгичен да пребродим,
заедно идиличните мансарди -
на годините и с очи не неутрални,
за нерадост или удоволствие,
че сме живи - с теб любов сме победили!
И следи улавяме отново - преживели
и мечтите си, където не сме били,
с теб любов - завинаги - бродници щастливи!
© Мариола Томова All rights reserved.