ДОКОСВАНЕ
Когато се докосваш със ръце,
да знаеш – тези пръсти са и мои -
пробягващи по твоето лице,
откраднали на твойта плът покоя...
Ако почувстваш и растяща страст,
да знаеш – тази страст е също моя -
тя ще те покори под свойта власт
и ще изгаряш от дъха й зноен...
Когато се отпуснеш в сладка тръпка,
ще знаеш - идва също тя от мене,
а после ще ме чуеш как пристъпвам
и ще ме видиш - паднал на колене...
© Георги Ванчев All rights reserved.
Със същото удоволствие!