Mar 18, 2012, 1:00 PM

Докосване с нежност 

  Poetry » Love
1034 0 4

Вглеждам се в очите ти,

вглеждам се в безкрая...

Докосна ли ръцете ти,

докосвам се до Рая.

 

Възможно ли е, питам се,

треперя, щом си с мене?...

Склонил глава, заплиташ ме...

Сърцето в нежен плен е.

 

Без теб не мога, знаеш ли,

светът е тъй огромен.

Мечти тревоги... плаши ме,

но ти си моят огън.

 

Ела при мен, върви до мен,

не ме оставяй тъжна.

Сърце в сърце, очи в очи,

защото съм ти нужна.

© Снежина Айдарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??