Баба Рада на площада
срещна докторката Деси
и с въпрос я изненада,
като думите натресе:
– Докторке, на моя дядо
ти какъв съвет си дала?!
– Казах му преди да сяда
да яде, по чашка малка
да изпива със ракия...
– Виж го ти хитреца дърти!
Значи затова, горкият,
вчера яде осем пъти!
© Красимир Тенев All rights reserved.
Баш Балкански Ти-ри-кат !
Инак - Кратко,Ясно,Бомбастично !
В стил "Парцалев" - тъй Комично !