Събудих се щастлив сред облак от лъжи.
Зората песен с тяхното жужене.
Откраднали крила от моите мечти.
Рояци пеперуди, приказно летене.
Широки улици, усмихнати лица.
Потокът шарен на бездушни маски.
Телата грешни ходят без сърца.
Души изгубени жадуващи за ласки.
Едно дете сред пъстрата тълпа
в ръце е взело слънчевото зайче.
Животът му е пълен с чистота.
Видяло хора в маските глупаче.
Очите му те търсят светлина.
Любов да дава и любов да взема.
Изгубена сред фалша е душа,
която своя извор с истина си има.
Отива си отново днес деня,
отново е с безликата си външност.
Безумно искам да му изкрещя
две думи за реалната му същност.
Две думи... Долу маските!!!
© Гедеон All rights reserved.