Дом
Забравих те, защото трябва.
Разлюбих те, защота трябва.
Унищожих те, защото трябва.
Но къде си, Боже мили,
да чуеш какво искам ?
Светлина и блясък,
красота и лукс,
светлина и полет,
мъдрост и богатство.
Всичко най-прекрасно
и човешко.
Уют и топлина.
© Кети Иванова All rights reserved.