Feb 3, 2016, 9:47 PM

Дом 

  Poetry » Love
237 0 0

Най-трудно се забравя обещание,

най-бавно отминават часовете

без теб, в очакване да стане утре,

най-много ти се иска да си знаел

дали бих тръгнала със теб навсякъде,

дали съм склонна да рискувам себе си,

да оставя в миналото всеки дом

и да направя дом в сърцето ти.

Понякога “да” е най-важният отговор.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??