Вървиш напред, а вятърът косите ти развява.
Вървиш напред срещу безликата тълпа.
Душата ти щастлива към небето продължава.
Озъбените маски хапят твоята мечта.
Вървиш напред и Пътят в светлина изгрява,
защото горе чака те протегната Ръка.
Любов, която земна тленност побеждава,
а ти приемаш с радост Вечността.
Летиш нагоре, Ангелът те придружава.
Размахали сте белите крила.
Отчаяна в калта Смъртта остава.
Безкраят е домът на Любовта.
© Гедеон All rights reserved.