Jan 3, 2006, 5:32 PM

„Дори” 

  Poetry
714 0 2

„ДОРИ”

 

Толкоз време чаках,

а влакът още пълзи,

толкоз време плаках,

че не останаха сълзи!

 

Чаках и пак ще чакам,

нея бих чакал вечно,

дано слезе от влака,

дори и в бъдеще далечно!

© Балрог All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??