Дори любовта се умори
да спасява чувства изгубени,
дори любовта се умори
да спасява това,
което погубихме,
дори на любовта ù писна
да се прави,
че вече стои между нас,
а ние защо не можем
да повярваме,
а ние защо не искаме
да я пуснем,
още ли искаме
да ни бъде пленница,
или не можем да забравим
това, което е било...
© Мария All rights reserved.