Виж, синьото е малката магия,
в очите ми - копринено море.
И роклята ми в синьо е, не крия,
син вятър милва голите ми рамене.
Щурчетата и те във синьо пеят,
тъй синя е, безоблачна нощта,
за мен звездите също в синьо светят,
синя нежност е и кръглата Луна.
Синьото е част от моята душа,
парченца малки с блясъка на синьо.
Птица в синьото - разперила крила
и глътка свежест от бълбукащ извор.
Когато синьото е вътре в мен,
дори мечтите ми и те са сини.
С небето ми започва всеки ден
и всеки ден за тебе е любими.