"Довиждане", любов безкрайна моя!
"Довиждане", отиваш си сега!
"Довиждане", мой принце истински!
"Довиждане", обръщам се след теб!
Коварна страст "Довиждане",
ти тръгваш!
"Здравей" отново, самота!
"Довиждане", красива моя обич!
"Здравейте" пак, сълзи!
"Здравейте" пак!
Завинаги ще те обичам истински!
Завинаги ще помня всичко аз!
"Довиждане", красива моя обич
искрена!
"Довиждане", не "Сбогом" казвам аз!
© Сандра Неста All rights reserved.