Скучно ми е, та реших,
малко за да се разсея,
да напиша някой стих
просто... да не полудея...
Темата, уви, ми бяга,
но сега ще я намеря -
Сещам се за Баба Яга,
или за плъха... във килера...
Хъм, ма пак не съм доволен,
искам нещо по-различно -
За да бъда по-конкретен,
да е някак... еротично...
Изведнъж... опа, съседката,
преоблича се отсреща...
Вдъхнови ме яко гледката,
е, те туй е друго нещо!...
Тяло к'во да ви говоря -
Оцъклил съм се кат шаран...
Разберете ме бре, хора,
иска ми се да съм там...
Ха, тя взе, че ме видя,
и май леко си хихика...
Брей, и вика ме с ръка -
Тръгвам! Дреме ми за стиха!...
26.09.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.