Прашен път
и хълмове,
размити в мараня.
Вятър-ситар
шепне в стъпки.
Следва ги жена.
Топъл лъх.
В банян вековен
зрее тишина.
Древна бъдност...
лее хоризонт -
към вечността.
Прашен път...
20.01.2012
© Силвия Райчева Сеймира Дони All rights reserved.
Благодаря ти, Милена!