Всеки път, щом ми трябваш, си тук.
Всеки път, щом те няма, ми трябваш.
Аз не искам, не чакам аз друг.
Чакам тебе, този, дето ми трябва.
И не искам аз нищо от тебе.
Нищо друго освен да си тук,
че всеки път, щом те няма, ми трябваш,
но всеки път, щом ми трябваш, си с друг.
© Алиса Молерова All rights reserved.