Друга орбита
Ще напусна
и тази страна
на Луната.
Там съм –
тъмно е, мислех
...ще ме боли.
Добирам се до
Терминатора.
Ах, ...и тука
падали ...звезди.
А мойта планета,
обляна в зелено
съня си сънува –
красавица
в синята бездна.
Някъде там
безутешно е, ден е.
Аз съм вече
на нова Луна.
И ти си до мене...
Dark side to the Moon ;)
малко преди Меркурий... :)
© Мери Попинз All rights reserved.