Ех, звездици,
звездици
вие мои,
лъчисти коне
отведете ме,
там, където е
началото
или края
уморена съм,
искам
времето
за малко,
да спре...
Прегарям
и падам
разбивам се,
на светове,
всеки грабна
парченце
от мене,
друга съм,
искам
времето
за малко,
да спре...
© Маргаритка Харизанова All rights reserved.