Oct 31, 2017, 9:48 PM

Дуел 

  Poetry
272 0 1

Вие никога не се усмихвате,
като двама души на дуел,
които се поглеждат в очите
и се влюбват.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??