Да бях разбрала твоя свят-минута преди смъртта!
Да бях насяла в твоята ръка-детелина с четири листа!
Да бях изтръгнала късмета-от злата му съдба!
Да бях видяла триизмерно-нашата звезда!
Ще бях намерил там-планета за сметта!
Ще бях в пространствата и хвърлил-цялата тъга!
Ще бях заплюл-свидливата съдба в очите!
Ще бях вселил се в дух-прокудил ада ни от дните!
© Найден Тихомиров All rights reserved.