Дух
Разсъдък, някьде забравен,
се шляе - бездомен и глух,
Човекът сам, изоставен
се бори с чуждия дух.
Там, в капана от болка
и радост прокрадва ръце,
за да изтиска и последната воля
в борбата с лошия дух.
Август 2006
© Братан All rights reserved.
С обич.