Търся си духалка тип Барби
(цвят на изделието, руса платина)
освен основната, да има още екстри/дарби -
икономична, практична - да не се мина...
Нямам претенции употреба коя е
(стига ми... да функционира...,)
Дори и много очукана, за мене тя е -
който предлага, да телефонира.
19.11.2018.
Георги Каменов
Зима идва :0))
© Георги Каменов All rights reserved.
Мерсаж, че се разписа тук и ти :"