Може да си беден, но извисен,
като дон Кихот човек на идеала,
но често съм много натъжен
от една и друга душа оцеляла,
но необразована и невежа,
в която, уви, няма стремежа
към морал и наистина високи цели,
дори у политици, но малко чели.
© Георги All rights reserved.