Не е лесно да се развиваш духовно,
да бъдеш честен и възпитан е трудно,
отговорност е да живееш свободно,
ценностна система оформя се мудно!
Цени се да си мафиот и простак днес,
такива "идеали" тровят нацията наша,
над общото се поставя личният интерес,
последицата от всичко туй е страшна!
А какви водачи достойни и храбри
някога е имала българската нация,
но сегашните сал ни тъпчат, ограбват,
жалко време и огромна деградация!
© Георги All rights reserved.