Дума дупка не прави.
Като вода се оттича.
Като мъгла я вятър отвява,
но в душа като въглен остава!
В душата рана прогаря.
Човекът в тебе изгаря!
А може да посее цветя!
Може да му сложи крила!
Дори в нозете да положи света!
Това може тя! Дума една!
Дето тече като вода!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.