Има ли дума за обич
и тя да е вечно валидна,
даже стотинки да струва,
дори да бледнее привидно,
но нека е тук и я има!
Какво, че я пръскаме с кал?!
Спомнете си само, че зиме
снегът също обич е дал!!!
Така щом отхвърлите дума
с усмивка в прегръдка стопена,
помислете си колко ще струва
да излекувате обич ранена.
Да, имаме дума за обич
и силна е нейната воля!
Обича, ранена пропада
и после издига се в полет...
А който не вярва, слабее,
и думата щом не изрича,
не знае защо да живее
и как любовта да обича!!!
© Надя Василева All rights reserved.