Когато търсиш думите за мен,
преди да ми ги кажеш,
аз ги чувам.
Те идват
като шепот вдъхновен.
От път ме връщат.
И от сън ме будят.
С тез думи
над Земята мост градим.
И вярваме,
Че всеки риск си струва.
Ако се срещнем,
ще родим звезди.
А ти за тях
небе ще нарисуваш...
© Елица Ангелова All rights reserved.