Думите изгубват своя смисъл,
преминали през филтъра на
мъгливата ти мисъл.
Във въздуха увисват
и тежат като олово -
безсмислено, натрапено
от безброй години слово...
Полепват по стените
и като по станиол,
се стичат като
мазни капчици
канабинол.
... Думите изгубват
своя смисъл,
смисъл губи всичко,
дето си написал.
© Йордан Серафимов All rights reserved.