Думите пристигат тихо,
с валящите цветя от небосвода
И бледосини се изписват,
върху платното свое-на живота.
Думите танцуват буйно салса .
Една на друга те се вричат.
Думите-душевни паузи...
Протягам се към тях неволно и ги стигам.
Отпивам ги и без да бързам, пътека си постилам от красиви думи,
истината още сричам ,
в безброй от думи се увличам
© Си Ляна All rights reserved.