Случайно си вървях по плажа
и гледах залеза красив...
и чудех се какво да кажа,
той бе и тих, и приказлив!
Червеният му цвят ми каза сякаш
''ти знаеш ли какво е любовта?''
''и знаеш ли, че тя е по-прекрасна
и по-невероятна от съня?''
Замислих се над тези думи,
замислих се над тез слова,
те бяха срещу мен като куршуми,
какво ли означаваше това...
Натъжих се аз веднага
и разбрах дълбоко в мен,
че любовта все още не познавам,
дано я срещна някой ден!
© Александра All rights reserved.
Успех,Алекс!!!