Mar 6, 2021, 7:17 AM

Дупката 

  Poetry
144 0 0

от дупката си
адът се подава при
БОГОзабрава

 

а в дупката си

адът се заравя при

БОГОпроява

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??