За сбъдването на мечтите няма време, но всяка мечта се сбъдва във своето време....
Днес отново поемам по пътя си,
неизбежно съдбата си да следвам.
И всичко това, което нося в куфара си
състои се само в една едничка дума.
В една едничка, безкрайна дума.
Която ме окуражава и насърчава.
В която вдишвам и издишвам.
Която ме обича и аз обичам...
И не знам дали мога да я докажа,
но вярвам и запазвам я във себе си...
за онези дни, когато бях объркана...,
загубена без посока и скитаща...
Вярвам и и ще я запазя за всички онези...
мигове, в които безусловно ме прегръща.
За тези единствени мигове, в които
сърцето ми бие смело и чувства, че живее...
Защото във нея виждам мечтата си...
Защото в нея мога да чуя пътя си...
Защото в нея винаги прохождам...
Защото в нея чувствам как летя...
Преди вярата ми лесно се поклащаше.
Преди гласовете в главата ми говореха...
че няма да докосна лъчите и звездите и...
Преди борбите и шансовете ме плашиха.
Плашеше ме да оставя душата да се
бори, защото силата и е само в магията...
Но тя ме научи със всяка една стъпка...,
че трябва да продължа да опитвам...
Всеки миг да държа главата си изправена.
Всеки миг да слушам песента на сърцето...
Независимо от това какво и кога ще се случи...
И независимо от това как и защо ще бъде...
Днес отново поемам по пътя си,
неизбежно съдбата си да следвам...
И всичко това, което нося в куфара си
състои се само в една едничка дума...
В една едничка, безкрайна дума.
Която ме окуражава и насърчава.
Която никога не ще ме пречупи...
и ще се сбъдне само във времето си...
Защото в нея винаги ще има защо,
винаги ще има защо да продължа...
Защото в нея дори и без да има защо...
винаги, винаги ще запазвам вярата си...
Днес отново поемам по пътя си,
неизбежно съдбата си да следвам...
Знаейки, че беше в миналото ми...
Знаейки, че си все в моето настояще...
Че чрез тях, винаги ще ме акомпанираш
във всяка една струна, във всеки клавиш...
и че във всеки един удар - винаги ще бъдеш...
за да останеш в пътуването на съдбата ми...
....независимо кога ще се сбъдне...
© Лили Вълчева All rights reserved.
Теа, така е - в момента и аз го усещам...и аз вярвам! Бъдете приятели!