Душата ти е път щастлив
към влюбените светове.
Привлича ме ликът красив.
Душата ти е път щастлив.
Ти смисъл си мечтан и жив,
и любовта ти с плам зове.
Душата ти е път щастлив
към влюбените светове.
" Ела! '' ми пее глас звънлив.
Душата ти е път щастлив.
От извора ти чист, пенлив,
отпил аз чувствам върхове.
Душата ти е път щастлив
към влюбените светове.
© Асенчо Грудев All rights reserved.