В душата ми огън бушува
и се боря с ветровете
да опазя любовта ти скъпа,
да не изгние от дъждовете.
Цветовете ѝ ще поливам
със своята чиста любов
и плодовете ѝ ще събирам
ще ги пазя цял живот.
През страшните бури
ще ти стискам ръката
и ще чакам да отмине,
да изгрее дъгата.
Душата ти на моята пасна,
запълни липсващата част
и усмивката ти трайно се запечата,
завинаги в сърцето ми с любов.
© Еленка Гишина All rights reserved.