Душевен стон
Безкрайна тишина,
илюзия от вечността.
Миг свещен,
божествен ден.
Мечта и блян
докосват мен.
Едно небе,
синьо и безкрайно.
Едно дете,
невинно и всеотдайно.
Един живот,
изживян и неразбран.
Свят огромен,
миг съдбовен.
Звезден прах,
ленен крах.
Черен ден,
бял сатен.
Мисъл сладка,
тайнствена загадка.
Ад и Рай,
божествен сарай.
Природна красота,
стихийна празнота.
© Мирослава Иванова All rights reserved.