Душевен зов
Тръби в утробата на времето
един прочувствен, топъл глас.
Туй тайнство е отвъд закътано
в постелята на всяко "Аз".
С магични струни недокоснати
пламти повелята на същността.
От силни страсти омагьосани -
трептим през пулса на деня.
Съзнателната чиста мисъл
разгръща милостивото сърце.
Светът добива ярък смисъл,
защото тя - душата ни зове!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА All rights reserved.