Много
тънко и фино деликатна
е моята
душевна протяжка.
На ръба
на възпламеняването
и все на ръба,
надниквам
дълбоко в
структурата на
тази си форма,
извличам
наслаждението
от нейната
обозримост.
О вдълбан мой зов,
имай милост.
На ръба
на продупчената си душа
ще изсмуча
болката,
след това
ще приключа
и за тебе
ще се отключа
в друг ръб до
ново заключение
на поредно
избавление.
© Християна All rights reserved.