Този бряг си е мой,
само той ми остана,
тук намирам покой
след цунами Измама.
Преди много летà
бях на гости във Рая,
исках Рай с две слънца,
златни ябълки в пáя.
В Ада всички добри,
махат с бели опашки,
имам снимка дори,
аз и Юда по прашки.
Този бряг си е мой,
тук душата ме чака,
Адам пак е герой,
Юда с друга се щрака.
© Ивон All rights reserved.