Души
Невидим свят луната озари,
замлъкнаха душите вкупом,
поискаха трънливи низини,
за да изкупят грешките на злото,
за нас невидими са те,
но усета остава,
когато чувстваш се най-зле,
до теб душа се появява
© Светла Колева All rights reserved.