Колко са чисти душите ни
и колко раними понякога –
чисти са, нали са частица от Бог
внедрена в телата ни…
Колко са мръсни телата ни,
колко са мръсни понякога –
мръсни като калта,
от която са направени…
Пръст при пръста,
пепел при пепелта –
това ще остане от телата ни,
а частицата от Бог – нашата душа
при Бог отново ще се завърне…
15-11-2018 год.
© МД All rights reserved.