Два гълъба се гонят...
Колко мила гледка!
И кръгове въздушни правят.
За нас на другите разказват...
Два гълъба се спират.
Вода да пият от прозрачен извор
и жадни човки потопяват,
както мойте устни с твоите се сливат...
Два гълъба се гледат.
Красива песен пеят.
Любов завинаги си обещават.
С крила отново плесват,
във въздуха се търсят,
както ние с теб се търсим на земята...
Два гълъба се гонят...
Два гълъба...
А всъщност... Аз и Ти...
© Илияна Димитрова All rights reserved.