Честита пролет, Пролет! -
Днес ти честитят,
които виждат в тебе
Любвеблагодат!
Честита да си, Пролет! -
Днес ти се дивят,
които виждат в тебе
Любвенеобят!
Честита пролет, Пролет! -
Просияй, бъди! -
О, свидна Обич свише! -
До отвъд звезди!
Честита да си, Пролет! -
Да благовестиш!
И с на света Спасител
да ни озариш!
..........................................
И с на света Спасител
да ни обдариш!
© Стоян Минев All rights reserved.