The work is not suitable for people under 18 years of age.
Млъкваш. Сляпа тишина.
Език... Уста в уста.
Легло. Сатенени чаршафи.
Лягаш. Любим се после прави.
Свършваш. Сладък стон. Въздишка глуха.
Тръгвам си. Прашинка от боклука!
© Симона Иванова All rights reserved.