Jul 23, 2007, 9:10 AM

Двама 

  Poetry
657 0 0
Да завия до теб от болка.
Да докосна светлината с болка.
Душата ми да е сгърчена в болка
и да търся лек за болка.

Да остана спокойна и щедра.
Да получа от твоята щедрост.
Да раздам от моята щедрост
и да се усмихвам щедро.

И ти да ме очакваш дълго.
И аз към теб да скитам дълго.
И двамата вгледани в другия дълго
да открием себе си за дълго.

© Саша Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??