С двама аз живея,
с тях споделям радост и тъга.
Тези мъже за мен копнеят,
съзнателно ще ги нараня.
Подържам една лъжа
и на двамата "обичам те"казвам.
Това до нищо хубаво няма да доведе -
играя си със огъня.
В чувствата си не съм сигурна,
какво изпитвам към единия и към другия, не зная.
Не желая болка да им причиня,
не заслужават, не заслужават те това.
Трудно ми е да се владея -
личи промяната във мен.
Начинът, по който живея,
ще ме погуби някой ден.
© Пролетното момиче All rights reserved.