May 25, 2007, 4:47 PM

Двама 

  Poetry
494 0 2
 Двама събрахме се ний
 от два свята далечни.
 От две странни съдби
 да сътворим две ярки звезди.
 Два пъти се докоснахме с тебе
 в два сладки мига от вечерното небе.
 Два погледа вперени,

 после -

 две ранени души.
 Две чувства простреляни
 с две думи, от които боли.
 Двама събрахме се ний,
 в двама едно да гори,
 двама разделихме се ний -
 поне едното нека блести.
 
 24.05.2007   21:11

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми харесва!поздравче
  • "двама разделихме се ний -
    поне едното нека блести."
Random works
: ??:??