May 7, 2017, 11:16 PM

Двама 

  Poetry » Love
541 1 1

 

Вървят те двамата ръка в ръка.

Вълните се разбиват в нозете им.

Лъчите галят техните тела,

а любовта витае в битието им.

 

Целувката тъй скрепва тя

и думата „обичам те” се чува.

Вървят те двамата ръка в ръка,

а вятърът в косите им лудува.

 

Светът е техен, тих, спокоен, ням.

Морето кротко думите прибира.

Вървят те двамата ръка в ръка

и стъпките им леко си отмират.

 

© Анелия Станева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Понякога любовта търси знаци и ги намира в лаконичността.Браво,Анелия😍
Random works
: ??:??