Преди 500 години сме се освободили от робство турско.
Туй е културата на простеенето селяндурско.
Тъй двама депутати от ГЕРБ коментираха
Трети март и не ги коригираха!
Вижте в You Tube "Интелект и знания на депутати от ГЕРБ"
© Георги All rights reserved.