Като одърпан скитник, сам,
безпътен ти се луташ уморен.
Беглец ще си, пропъден там,
където всеки е студен!
Безсрамно се промъкна, тихо.
Премина бързо, с неохота
и с намерение от всички скрито
напусна двата коловоза на живота.
След себе си остави прах,
ярост, гняв и болка непреодолима.
Остави празнота и страх,
че няма я усмивката любима.
Във вечност се пилее всеки,
но ти отиде рано - неспокоен.
Отиде си по пътищата преки.
Напусна този свят позорен!
© Ива All rights reserved.
След себе си остави прах,
ярост, гняв и болка непреодолима.
Остави празнота и страх,
че няма я усмивката любима. - думи нямам...определено ужасно силно!
съжалявам за загубата!