Денят за миг отлита,
нощта криле разтваря.
Нещо вътре пак ме пита:
"Кой мечтите ти събаря"?
Както всяка друга,
така и тази нощ,
докаран до полуда
от кошмара лош..
... Виждам двата силуета.
Единият е твой...
Изведнъж от моите очета
стича се порой...
Другият от двата силуета
беше мой добър приятел.
Беше, но съдбата клета
превърна го в предател.
© Май Аз All rights reserved.